Nyt Prime Videossa: Urheilu ja komedia yhdistyy kiitettävällä tavalla – Burt Reynoldsin törmäily ja auttaminen päätyi leffaan saakka

IMDb-arvosana on 6,4.

16.6.2022 02:30

Prime Videossa on nyt elokuva Luunmurskaajat (2005). Useimpien mielestä ei ehkä päästä alkuperäisen leffan tasolle, mutta kyseessä on silti ainakin kerran viihdyttävä komedia.

Entinen futistähti Paul Crewe tuomitaan toimintakomediaklassikon uudessa versiossa rattijuoppoudesta vankilaan. Vankilanjohtaja antaa hänelle tehtäväksi muodostaa vangeista jalkapallojoukkueen, joka pelaa vankilan vartijoita vastaan.

Ohjaana toimii Peter Segal. Näyttelijöinä puolestaan nähdään Adam Sandler, Chris Rock, Nelly, Michael Irvin sekä alkuperäisestä elokuvasta tuttu Burt Reynolds.

Reynolds halusi tehdä elokuvassa itse stuntin, jossa hänet taklataan rajusti. Homma hoidettiin yhdellä otolla ja ilman loukkaantumisia, mutta tilanne oli silti sen verran vauhdikas, että Reynolds täytyi auttaa maasta ylös. Auttaminen päätyi lopulliseen leffaan saakka, vaikkei kyseessä ollut näytelty hetki. Alla traileri.

Lue myös: Muistatko Breaking Badin terhakan Betsy Brandtin, 49? Tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Lisää luettavaa