Nyt suoratoistona: Epätavalliset veljekset laittavat kostoelokuvassa ranttaliksi – tavallista parempi toimintajännäri kannattaa katsoa

IMDb-arvosana on 6,8.

29.3.2023 04:30

Päivitys 29. maaliskuuta kello 11:05. Lisätty SkyShowtime-maininta.

Ruutu Plussan lisäpalvelussa SkyShowtimessa on nyt elokuva Neljä veljeä (Four Brothers, 2005). Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa.

Menetettyään adoptioäitinsä ruokakaupan ryöstössä Mercerin veljekset, kuumakalle Bobby, kyyninen Angel, perheenisä ja liikemies Jeremiah ja rokkari Jack, lyöttäytyvät vielä kerran kimppaan kostaakseen äitinsä kuoleman. Jäljittäessään tappajaa he saavat pian huomata, että heidän vanhoilla toimintatavoillaan on aivan uudenlaisia seurauksia. Veljekset joutuvat myös toteamaan, että heitä yhdistää verisidettäkin väkevämpi voima.

Näyttelijöinä Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, André 3000, Garrett Hedlund, Terrence Howard, Josh Charles, Sofía Vergara, Fionnula Flanagan, Chiwetel Ejiofor sekä Taraji P. Henson. Ohjaajana John Singleton.

Monet Mark Wahlbergin repliikeistä olivat improvisoituja. Garrett Hedlundilla oli vaikeuksia improvisoida, joten ohjaaja John Singleton ja Mark Wahlberg auttoivat häntä. Mainittakoon myös, että Wahlberg piti käsikirjoituksesta niin paljon, että hän lupautui siihen ennen ohjaajan palkkaamista. Alla traileri.

Lue myös: Keanu Reeves marssi pubiin Englannissa – ”Otetaanpa paimenen piiras ja tuoppi” – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia