Nyt suoratoistona: Kaksi Playboy-tähteä ja tutut Hollywood-kaunottaret kaunistavat ruutua – eivät kuitenkaan pelasta surkeaa kauhukomediaa

IMDb-arvosana on 5,5.

29.3.2023 04:00

Päivitys 29. maaliskuuta kello 11:05. Lisätty SkyShowtime-maininta.

Ruutu Plussan lisäpalvelussa SkyShowtimessa on nyt elokuva Scary Movie 3 (2003). Myös osat yksi, kaksi ja viisi löytyvät palvelusta. Scary Movie 3 on myös Netflixissä.

Cindy Campbell on saanut työpaikan tv-uutisankkurina. Ammatissaan nuori kaunotar pääsee seuraamaan aitiopaikalta mitä käsittämättömimpiä tapahtumia eri puolilla Yhdysvaltoja. Juonen ytimessä on jälleen kekseliäs pop-kulttuuriparodia. Kohteina muun muassa Ring, 8 Mile, Signs, The Others, Matrix Reloaded sekä George W. Bush ja Michael Jackson.

Elokuvassa on mukana kaksi Playboyssa poseerannutta tähteä – Pamela Anderson ja Jenny McCarthy. Lisäksi näyttelijöinä nähdään muun muassa Anna Faris, Charlie Sheen, Leslie Nielsen ja Denise Richards. Alla traileri.

Lue myös: Huh huh! Muistatko vielä uhkean ruotsittaren Victoria Silvstedtin, 48? Näin seksikkäästi ikinuori nainen poseeraa edelleen – Episodi.fi

Lisää luettavaa