Nyt SkyShowtimessa: Oscar Isaacin vuoden 2021 mysteerijännäri – koronatauko osoittautui siunaukseksi

IMDb-arvosana on 6,2.

9.1.2023 08:00

SkyShowtimen valikoimassa on nyt elokuva The Card Counter (2021). Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kolme tähteä.

Entinen sotilas William Tell elättää itsensä pokeria pelaamalla. Eräänä päivänä hän kohtaa kostoa hautovan Cirkin, joka pyytää hänen apuaan tasatakseen tilit yhteisen vihollisen, entisen upseerin kanssa.

William ymmärtää, että hänellä on tilaisuus hyvittää omat pahat tekonsa estämällä Cirkin suunnitelmat, ja ottaa nuoren miehen mukaansa kiertämään kasinoita. Matkaa rahoittaa salaperäinen La Linda, ja kolmikon tähtäimenä on pokerin maailmanmestaruuskisat Las Vegasissa. Mutta yritys pitää Cirk kaidalla tiellä vetää Williamin yhä syvemmälle kohti oman menneisyytensä synkimpiä hetkiä.

Näyttelijöinä Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Alexander Babara sekä Bobby C. King. Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Paul Schrader (First Reformed).

Tuottajat keskeyttivät kuvaamisen maaliskuussa 2020, kun muutaman kohtauksen ajaksi paikalle saapuneen näyttelijän koronatesti oli positiivinen. Schrader oli raivoissaan ja kutsui Facebookissa tuottajia pelkureiksi.

Omien sanojensa mukaan hän olisi kuvannut elokuvan loppuun ”vaikka läpi helvetin sateen”. Schrader huomasi myöhemmin kahden kuukauden tauosta olleen lopulta hyötyä, sillä hän sai aikaa muokkailla elokuvaansa.

Lue myös: Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lue myös: SkyShowtimessa on nyt ehkä paras scifisarja ikinä – tämän helmen katsoo läpi vaikka kuinka monta kertaa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia