Nyt Viaplayssa: Vin Diesel yllättävässä roolissa – mysteeritrilleri on keskivertoa parempaa katsottavaa

IMDb-arvosana on 7,0.

26.9.2022 10:30

Elisa Viihde Viaplayssa on elokuva Boiler Room (2000). Elokuvan juoni perustuu löyhästi Jordan Belfortin elämään. Leonardo di Caprio tunnetusti näytteli häntä Martin Scorsesen leffassa The Wolf of Wall Street (2013).

J.T.Marlin-yhtiön hermokeskus on ”Boiler Room”. Huone, jossa näyttöpäätteiltään osakurssien nousuja ja laskuja tiukasti seuraavista parikymppisistä saattaa yhdessä yössä tulla monimiljonäärejä. Täällä, kaikkein pyhimmässä pörssihait myyvät osakkeita pahaa-aavistamattomille sijoittajille. Palkkiot ovat huikeita – välittäjille ylelliset asunnot, italialaiset urheiluautot ja jalokivet ovat jokapäiväisiä leikkikaluja.

Seth Davisin mielestä paljon lähemmäksi taivasta ei maanpinnalla voi päästä. Mutta vähitellen hän alkaa ihmetellä, miksi asiakkaat köyhtyvät köyhtymistään ja kuinka on mahdollista, että firma ja sen työntekijät rikastuvat rikastumistaan.

Näyttelijöinä Giovanni Ribisi, Vin Diesel, Nia Long, Nicky Katt, Scott Caan sekä Ron Rifkin. Ohjauksesta vastaa Ben Younger (Bleed for This). Alla traileri.

Lue myös: Mestariohjaaja Martin Scorsese kertoi kuka on sukupolvensa paras näyttelijä – tekivät yhteistyötä vuoden 2016 leffassa – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa