Pedro Pascalilla oli partamurheita tulevan kauhusarjan kuvauksissa

Huippusarja käynnistyy ensi viikolla.

7.1.2023 13:31

Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka -elokuvassa Nicolas Cagen kanssa nähty Pedro Pascal tähdittää seuraavaksi mahtavan The Last of Us -kauhupelin pohjalta tehtyä samannimistä HBO Maxilla 16. tammikuuta käynnistyvää sarjaa.

Pascal näyttelee sarjassa Joelia, antisankaria, joka joutuu salakuljettamaan nuoren Ellien (Bella Ramsey) karanteenialueen läpi ja kohti USA:n mantereen vastakkaista puolta. Kaksikolla saattaa olla käsissään vasta-aine sienien aiheuttamaa zombiruttoa vastaan.

Sarjan on tehnyt upean Chernobyl-sarjan luoja Craig Mazin.

Pelin diehard-fanit ovat tottuneet näkemään Joelilla pitkän parran, mutta Pascal ei sellaista pysty kasvattamaan.

– Ehkä tämä naurattaa teitä, mutta joillekin ihmisille tämä on ehdottoman negatiivinen asia. Fanit ajattelevat, ettei tuo mies pysty edes kasvattamaan samanlaista partaa kuin pelin Joel, Mazin kertoo.

Sekä Pascal että Ramsey ovat paljastaneet pelkäävänsä tosifanien reaktioita sarjaan. Pystyvätkö he vastaamaan kaikkiin odotuksiin?

Ramsey kertoi myös, että faneilla on tietenkin omat suosikkinsa Ellien rooliin, joten hän ei suostunut lukemaan sosiaalisen median kommentteja omasta roolituksestaan. Ramsey on tosiaan aivan erinäköinen kuin pelin Ellie.

Alla sarjan traileri.

Lähde: Indiewire

Lisää luettavaa