Raivostunut Vin Diesel diivaili: leikkautti Fast & Furious 8:sta tärkeän kohtauksen pois

Aivottoman vauhtitoimintarymistelyhypermegaspektaakkeli Fast & Furious 8:n ensi-ilta oli keskiviikkona. Fanien ei tarvinnut leffaan pettyä, vaan uusin osa jatkaa juuri siitä mihin seiskassa jäätiin.

15.4.2017 12:51

Katsojat ovat ihmetelleet lopputekstikohtauksen puuttumista. Fanit olisivat nimittäin halunneet nähdä jonkinlaisen spoilerin FF9:stä. Alun perin sellainen siinä olikin, mutta Vin Diesel raivostui ja kohtaus päätyi leikkaamon lattialle.

Dwayne ”The Rock” Johnsonin ja Jason Stathamin välinen kemia on yksi FF8:n kohokohdista. Jos emme paremmin tietäisi, voisi ukoilla väittää olevan salasuhteen, niin räiskyvää ja luontevaa heppujen keskinäinen naljailu on.

Kaksikko on jopa niin vetovoimainen, että NBC Universal -studio harkitsee heille omaa spinoff-leffaa. Ja ketkäs siellä FF8:n loppukohtauksessa sitten olisivat olleetkaan? Kyllä, juuri Statham ja Johnson.

Kun Diesel sai kuulla asiasta, hän paineli raivopäissään Universalin pomojen luokse ja järjesti tantrumin. Lopulta loppukohtaus poistettiin leffasta. The Wrapin mukaan studio joutui vetämään kaikki teattereihin lähetetyt printit takaisin ja lähettämään uuden version tilalle.

Spinoff-leffan kohtalosta ei tässä vaiheessa ole vielä varmuutta.

Dieselin ja The Rockin välisestä kaunasta on raportoitu pitkin FF8:n kuvauksia, mutta yleensä ne on ohitettu kaverusten välisenä showpaini-tyylisenä tekovihana. Nyt kuitenkin vakuttaisi siltä, että Diesel on oikeasti hieman mustasukkainen, koska The Rock on ehkä saamassa oman leffansa Stathamin kanssa.

Fast & Furious 8 pyörii tällä hetkellä teattereissa, mutta ei kannata jäädä odottelemaan lopputekstikohtausta. Ikävä kyllä.

Lähde: The Playlist

Lisää luettavaa