Rankka väite: Melrose Placen näyttelijätär huumasi 16-vuotiaan pojan juhlissa ja antoi tälle suuseksiä – teko videoitiin

Huh-huh! Jälleen kerran pahoja syytöksiä.

2.3.2018 18:34

Nuorisosarja Melrose Placen tähti Jamie Luner on joutunut rankkojen syytösten kohteeksi. Sarjassa Lexi Sterlingiä näytellyttä näyttelijätärtä syytetään 16-vuotiaan teinipojan huumaamisesta ja tälle suuseksin antamisesta.

TMZ:lle paljastuksen tehnyt Anthony Oliver -niminen mies kertoo hänen tavanneen Lunerin vanhemman veljensä kautta 1990-luvun lopulla.

Oliver ei ole itse näyttelijä, mutta sai kutsun Lunerin järjestämiin juhliin vuonna 1998. Oliver väittää Lunerin huumanneen hänet alkoholilla ja huumeilla, minkä jälkeen nainen vei hänet ja kolmannen henkilön sivuhuoneeseen. Oliverin mukaan tämä kolmas henkilö kuvasi koko teon.

Oliver on tehnyt teosta rikosilmoituksen tammikuussa.

Mutta miksi hän teki rikosilmoituksen vasta nyt? Alkoholisminsa takia terapeutilla käyvä Oliver kertoo, että se oli hänen terapeuttinsa, joka neuvoi miestä kääntymään poliisien puheille 20 vuotta tapahtuneen jälkeen.

Oliverin mukaan hän kertoi tapahtuneesta perheelleen, mutta koska hänen äitinsä oli silloin paikallinen poliitikko, perhe päätti olla hiljaa.

Lunerin manageri kertoo näyttelijättären kiistävän kaikki väitteet.

Lisää luettavaa