Ryan Reynolds jättää näyttelemisen telakalle – keskittyy ihan muuhun

Tauko tuskin voi kestää vuosia.

Ryan Reynolds on nykyisin varsin suosittu elokuvatähti, joten hänen suurimpia fanejansa harmittanee, että tähti aikoo pitää tauon näyttelemisestä. Näyttelijän mielessä on hänen kouluikäiset lapsensa, ja hän haluaa olla läsnä heidän kanssaan.

– No, olen näytellyt paljon, Reynolds sanoi haastattelussa.

– Suurin asia minulle on se, ja tiedän, että teilläkin on lapsia, että en halua missata tätä aikaa lasteni kanssa.

– Kun kuvaan elokuvaa, olen usein Euroopassa. Siellä on uskomattoman pitkiä päiviä, on paljon jatkuvaa tarvetta olla paikalla. Ei vain näyttelemisen vuoksi, mutta yleensä myös tuotan ja käsikirjoitan elokuviani, Reynolds kuvaili.

Näyttelijä ei aio olla täysin työelämän ulkopuolella, vaikka hän haluaakin viettää aikaa perheensä kanssa. Hän aikoo tehdä töitä perustamansa luovan alan yrityksen Maximum Effortin ja MNMT-ohjelmistoalustan parissa. Tarkoituksena hänellä on kuitenkin elää ”kuin normaali ihminen”.

Reynolds tunnetaan erityisesti Deadpool-hahmostaan, joka on tuonut piristävää erilaisuutta ja hauskuutta supersankarigenreen. Tähden tauko ei voinekaan kestää mahdottoman kauan, sillä Reynoldsin on määrä näytellä Deadpoolia myös MCU:n alaisuudessa. Aiemmin Reynolds on arvellut, että uuden Deadpool-elokuvan kuvaukset alkaisivat vuonna 2022, mutta hän ei ollut siitä vielä täysin varma.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Hollywoodin huipputähdillä kuorrutettu uunituore Netflix-leffa – alkukohtaus on ennen näkemätön – Episodi.fi

Lähde: Syfy, Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut