Ryan Reynolds katsoi vihdoin Green Lanternin ja livetwiittasi kokemuksensa – hupiahan siitä seurasi

Reynolds hauskuutti taas fanejaan.

18.3.2021 11:34

Aikamoista, nimittäin Ryan Reynolds ei ole katsonut koskaan floppisupersankarileffaansa. Nyt oli sen aika. Reynolds päätti katsoa Green Lanternin Pyhän Patrickin päivän kunniaksi.

Tietenkin miekkonen maisteli omaa giniään, Aviationia, kokemuksen edetessä, joten twiititkin muuttuivat melko rennoiksi.

Vuonna 2011 julkaistu DC:n supersankarielokuva oli taloudellinen floppi. Fanit eivät pitäneet siitä, vielä vähemmän kriitikot.

Fanit eivät voineet osallistua kokemukseen, sillä Green Lantern ei ole tällä hetkellä missään suoratoistopalvelussa. Sitäkö reynolds harmitteli.

Reynolds paljasti hauskaa knoppitietoa elokuvan edetessä:

– Luin pelkästään omat kohtaukseni käsikirjoituksesta, joten odotan innolla mitä tuleman pitää.

– Vannon teille, että juon giniä juhlistaakseni Grammy-voittajaa ja globaalin ilon tuottajaa Taika Waititia. En juopottele puuduttaakseni tuskaa, jonka elokuva saattaa aiheuttaa.

Hän piti myös hauskaa elokuvan kliseillä:

– Mahtavaa. Traaginen lapsuusflashback, jossa vanhemmat kuolevat. Suunniteltu tuomaan syvyyttä ja herättämään vahvaa empatian tunnetta sankariamme kohtaan. Disney hioi tämän tempun täydelliseksi.

– Hei! Myös Blake Lively on tässä elokuvassa!

Lopulta Reynolds kuitenkin kiittelee kaikkia tekijöitä, vaikkei elokuva ole hänen mielestään täydellinen, muttei se mikään tragediakaan ole.

Lisää luettavaa