”Se elokuva tulee olemaan karmiva floppi” – Tämän takia Charlize Theron nähtiin rakastetussa tv-sarjassa

Mielenkiintoinen tarina.

12.12.2022 18:02

Arrested Developmentia, eli Suomessa Sukuvika-nimellä tunnettua sarjaa esitettiin vuosina 2003–2019. Sarjaa tähdittivät Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett ja Michael Cera.

Sarjassa nähtiin kovia vierailijoita, kuten Liza Minelli, Ben Stiller ja Julia Louis-Dreyfus.

Mutta nähtiinpä viidessä jaksossa myös Charlize Theron. Theron lähti mukaan kolmannella kaudella, koska hän tiesi, että vuonna 2005 ensi-iltansa saanut Aeon Flux -scifirymistely tulee floppaamaan pahasti.

– Kuvaukset pelottivat minua aivan hirveästi, koska se oli niin upea sarja. Tarvitsin kuitenkin sitä. Tarvitsin aivan erilaista kokemusta, koska ihmiset pitivät minua aivan helvetin masentavana. Äitini ampui aikoinaan isäni ja muuta sellaista, Theron kertoo tuoreessa haastattelussa.

Charlizen äiti tappoi isän näyttelijättären ollessa 15-vuotias. Isä oli tullut kotiin humalassa ja uhkasi ampua äidin sekä Charlizen. Äiti kuitenkin ehti toimia ensin ja ampui isän. Poliisi totesi ampumatapauksen olleen itsepuolustusta.

– Rakastin sitä helvetin show’ta. Tämä kuulostaa nyyhkytarinalta, mutta tiedän naisena, että saamme välillä vain yhden mahdollisuuden. Tiesin jotenkin, että Aeon Flux tulee olemaan karmiva floppi. Tiesin sen kuvausten alusta asti, joten sen takia tein Sukuvian.

Alla Aeon Fluxin traileri.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa