Sony Pictures paljasti koronapandemiaan ja blockbuster-elokuviinsa liittyvän jättipommin

Korona vaatii lisäuhreja.

10.9.2020 21:47

Sony Pictures on muun muassa Spider-Manin oman supersankariuniversumin eli SUMC:in koti. Koronapandemia on tietenkin vaikuttanut myös Sonyn tekemisiin.

Sony Pictures Entertainmentin hallituksen puheenjohtaja Tony Vinciquerra paljasti radikaalin jättipommin Bank of American 2020 Media, Communications & Entertainment -konferenssissa.

– Emme aio tehdä sitä virhettä, että julkaisisimme 200 miljoonaa dollaria maksavan elokuvan markkinoille, ennen kuin tiedämme, että elokuvateatterit ovat avoinna ja ne toimivat täydellä kapasiteetilla. Seuraavan kuuden kuukauden aikana tulette näkemään omituisia asioita elokuvien julkaisuihin ja niiden markkinointiin liittyen. Toivottavasti olemme oppineet kaikenlaista uutta ja erilaista, kun palaamme takaisin normaaliin. Toivottavasti kaikki on silloin paremmin, Vinciquerra kertoi.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että Ghostbusters: Afterlife, Morbius ja Venom: Let There Be Carnage ovat siirtyneet hyllylle odottamaan parempaa huomista.

Hyllytys on tietenkin taloudelliselta kantilta katsottuna se järkevin ratkaisu, koska tulevaisuutemme on edelleenkin jättimäinen kysymysmerkki.

Tämän jälkeen jäämmekin odottamaan miten muut studiot reagoivat Sonyn vetoon.

Lähde: Epicstream

Lisää luettavaa