Spike Leen uusioversio loistomysteeristä ei taida ihan toimia – tarkista Prime Videosta

IMDb-arvosana on 5,8. Varoituksen sana – jutun lopussa on spoilerin kaltainen vihje.

8.6.2023 06:00

Prime Videossa on nyt toimintaa, mysteeriä ja trilleriä tarjoileva elokuva Oldboy (2013). Se on uudelleenfilmatisointi eteläkorealaisesta elokuvasta Oldboy (2003).

Joe Doucett on viettänyt viimeiset 20 vuotta vangittuna hänelle räätälöityyn, pikkuruiseen eristysselliin. Rikoksestaan, tuomiostaan tai vangitsijoistaan miehellä ei ole aavistustakaan. Minkä rikoksen hän on tehnyt? Kenen kunniaa hän on loukannut? Kuka häntä pitää vankinaan – ja miksi? Kun Doucett yllättäen vapautetaan, miehellä on vain yksi päämäärä: hankkia vastaukset kysymyksiinsä – hinnalla millä hyvänsä. Vastassa on kuitenkin yhä kiristyvä valheiden ja juonittelujen verkko.

Ohjaajana Spike Lee. Näyttelijöinä Josh Brolin, Elizabeth Olsen, Sharlto Copley, Samuel L. Jackson, Michael Imperioli sekä Pom Klementieff.

Oldboy (2013).

Alla oleva kannattaa jättää lukematta, jos elokuvaa ei ole nähnyt aiemmin.

Elizabeth Olsen ei tiennyt elokuvan loppua ennen kuin hän katsoi sen ensimmäistä kertaa New Yorkin ensi-illassa.

– En ole koskaan ollut niin järkyttynyt ja yllättynyt lopusta paitsi ehkä elokuvassa The Sixth Sense (1999), Olsen sanoi.

– Kukaan ei spoilannut sitä minulle. Kukaan ei vihjannut siitä minulle. Ja sain kokea sen valkokankaalta.

Alla traileri.

Lue myös: Chris Hemsworth masentui Quentin Tarantinon lausunnosta – Thor-tähti ei usko työskentelevänsä hänen kanssaan koskaan – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia