Suosittu TikTok-tähti raivostuttaa – esitti maitoisessa videossaan sarjamurhaaja Jeffrey Dahmeria

Tempaus herätti oudoksuntaa jo TikTok-tähden menneisyydenkin vuoksi.

17.10.2022 16:11

Sarjamurhaajasarja Monster: The Jeffrey Dahmer Story aiheuttaa edelleen polemiikkia maailmalla. Tällä kertaa kohautti TikTok-vaikuttaja Jack Wright.

Wright jakoi vastikään 11,3 miljoonalle seuraajalleen videon, jolla hän esittää olevansa sarjamurhaaja Jeffrey Dahmer. Innoitusta hän oli tiettävästi saanut Netflix-sarjasta. Wright poisti vihaisen vastaanoton jälkeen Dahmer-aiheisen TikTok -videonsa.

Videolla Wrightin hiukset on kammattu Dahmerin tyyliin. Hän juo ilmeisesti hauskaksi tarkoitetussa otoksessa suoraan muovipurkista maitoa. Videota hän kuvaili sanoin ”POV: psychopaths drinking milk by itself”, eli suomeksi ”Näkökulma: psykopaatit juovat maitoa yksin”.

@annakatealexis

#duet with @jack.wright idk the math isn’t mathing… #DidYouYawn #nohate #confused #netflix

♬ PRACTICE – DaBaby

TikTokin käyttäjät tyrmäsivät videon nopeasti, ja syyttivät Wrightia huomion antamisesta Dahmerille. Monet ovat myös kokeneet, ettei sarja kunnioittanut Dahmerin uhreja ja heidän surevia perheitään. Kritiikkiä on satanut ainakin siitä, että joidenkin mielestä sarjamurhaaja on turhan inhimillistetty Netflix-sarjassa.

– Hei Jack, tiedän, ettet luultavasti ymmärrä etkä ajattele, mutta Jeffrey Dahmer tappoi 17 ihmistä. Hän on raiskaaja, ja jotkut hänen uhreistaan ​​ovat alaikäisiä ja enemmistö mustia, sanoi suosittu TikTok-vaikuttaja @yakiemsgreenscreen.

Useat muut tiktokkaajat huomauttivat, että video oli erityisen outo, koska Wright on väitetysti itsekin kokenut seksuaalista väkivaltaa.

Vuonna 2021 Wright syytti TikTok-tähti Sienna Mae Gomezia toistuvasta seksuaalisesta väkivallasta heidän ystävyytensä aikana. Wright väitti myös, että Gomez oli murtautunut usein hänen taloonsa, ja Wright oli herännyt siihen, kun Gomezin käsi oli hänen housuissaan.

TikTokissa levisi vastikään kyseenalainen villitys, joka liittyy niin ikään sarjamurhaaja Jeffrey Dahmeriin. Sarjamurhaajahaasteessa ihmiset katsovat järkyttäviä Dahmerin uhrien kuvia, ja kuvaavat samalla itseään reaktiovideolle. Palvelussa on myös jaettu raakoja kuvia Dahmerin uhreista.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story on ollut erittäin suosittu Netflix-sarja. Palveluun lisättiin vastikään myös Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes -dokumenttisarja. Alla molempien trailerit.

Lue myös: Oksettava sarjamurhaajahaaste leviää TikTokissa – innoittajana Jeffrey Dahmer -sarja – Episodi.fi


Lähde: Centennial

Lisää luettavaa