Tämähän se olisi oikein miellyttävää: Nicolas Cage haluaa tehdä Dracula-leffan

Kyllä! Cagen Dracula-leffa! Tehkää heti!

4.3.2023 20:44

Nicolas Cage nähdään kreivi Draculana tulevassa Renfield-elokuvassa, joka kertoo vampyyrikreivin apurista, Renfield-nimisestä hepusta, jota Nicholas Hoult näyttelee.

Cage haluaisi tehdä oman Dracula-elokuvan uuden roolinsa innoittamana, koska ei oikein ehtinyt vielä sukeltamaan syvemmälle verenimijän psyykeen.

– Elokuvassa on muutamia pieniä hetkiä, joissa Draculan silmistä paistaa elämisen tuska. Siitä tuli mieleeni, että olisi mukava tehdä elokuva, jossa sukellettaisiin oikein kunnolla Draculan psyykeen ja hahmoon. Tällä kertaa minulla ei ollut oikein aikaa tehdä niin, Cage kertoo.

Hän halusi napata roolin, koska Christopher Leen, Frank Langellan, Bela Lugosin ja Gary Oldmanin Draculat ovat innoittaneet häntä.

– Tiesin varmana, että tulen tekemään Draculan vielä joskus. Otin hahmolleni Christopher Leen puhetavan, mutta se oli vasta alkua. Tunsin Christopherin. Meillä oli yhteinen kohtaus Musta noita -elokuvassa ja pidin hänestä. Keskustelimme paljon. Hänestä tuli mieleen isäni August. Sen jälkeen isästäni tuli suurin esikuva Draculalleni.

The Tomorrow War -elokuvan ja Lego Batman elokuvan tehnyt Chris McKay on ohjannut Renfieldin. Muissa rooleissa nähdään Awkwafina, Ben Schwartz ja Adrian Martinez.

Ensi-ilta huhtikuussa.

Alla traileri.

Lähde: Variety

Lisää luettavaa