Tänään tv:ssä: Liam Neeson tekee mitä parhaiten osaa, mutta lopputulos on kliseinen gangsteritarina

IMDb-arvosana 6,6.

20.11.2022 08:00

Espanjalainen ohjaaja Jaume Collet-Serra (Ottolapsi) tulee ilmeisesti hyvin toimeen Liam Neesonin kanssa, sillä he ovat tehneet yhdessä jo useamman elokuvan.

Psykologinen trilleri Unknown (2011) ja lentokonejännäri Non-Stop (2014) saivat jatkoa rikoselokuvalla Run All Night (2015), joka nähdään nyt televisiossa. Sen jälkeen he ovat tehneet myös jännärin The Commuter (2018).

Illan elokuvassa Run All Night Neeson esittää irkkumafian tappajaa Jimmy Conlonia, jonka parhaat päivät ovat kaukana takanapäin.

Jimmyn poika (Joel Kinnaman) yrittää pysytellä kaidalla tiellä mutta joutuu keskelle mafian välienselvittelyä, jossa on mukana Jimmyn vanha rikoskumppani (Ed Harris). Jimmy saa viimeisen tilaisuuden sovittaa syntinsä ja olla edes jollain tavalla hyvä isä.

Lahjakas kuvaaja Martin Ruhe (Control, Harry Brown) on taltioitunut New Yorkin kaduilta tyylikästä tummanpuhuvaa kuvastoa, mutta pinnan alla Run All Night on kliseinen ja käänteiltään epäuskottava gangsteritarina.

Run All Night esitetään Subilla sunnuntaina 20.11.2022 klo 21.00. Elokuva kuuluu myös Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan. Katso traileri alta.

 

Lisää luettavaa