Tänään tv:ssä: Nyt teki kunnolla kipeää! Hittielokuvan kivulias operaatio tehtiin kameroiden edessä oikeasti

2000-luvun hauskimpia elokuvia.

16.10.2022 06:30

Vuonna 2005 valmistunut 40 v. ja neitsyt (The 40 Year Old Virgin) teki Steve Carellista tähden ja hauskuutti elokuvayleisöjä ympäri maailmaa.

Judd Apatow’n ohjaaman elokuvan keskushahmo on Carellin esittämä 40-vuotias Andy Stitzer. Hän on mielestään tyytyväinen tähänastiseen elämäänsä. Hänellä on hyvä työpaikka kodinkoneliikkeessä sekä suuri kokoelma sarjakuvia ja toimintafiguureja.

Mutta jokin Andyn elämässä vaivaa hänen ystäviään. Andy on nimittäin edelleen neitsyt. Hän ei pidä sitä kummoisena asiana, mutta ystävät päättävät auttaa Andyä asiassa.

40 v. ja neitsyt alkaa pöhkökomediana, mutta jatkossa tarina saa lisää tasoja. Andyn selibaatti tarttuukin yllättäen hänen kollegoihinsa samaan aikaan kun naapuriliikkeestä löytyy hänen seurustelukumppanikseen sympaattinen yksinhuoltajaäiti Trish (Catherine Keener).

Luvassa on myös hillittömän hupaisia kommelluksia, joista yksi mieleenjäävimmistä sisältää kivuliaan ihokarvojen poiston.

Kohtauksessa Carellilta revittiin karvat irti oikeasti, ja lopputulos onkin tuskallisen uskottava, kuten oheinen klippi osoittaa.

40 v. ja neitsyt nähdään nyt Kutosella kahteen otteeseen:

  • Su 16.10.2022 klo 21.00
  • To 20.10.2022 klo 23.00

Kivulias kohtaus alla.

Lisää luettavaa