Toimintaohjaaja Michael Bay haastettiin pulun tappamisesta oikeuteen

Ei suostunut maksamaan sakkoa.

13.1.2023 09:15

Michael Bay tunnetaan vauhdikkaiden ja pidettyjenkin toimintaelokuvien ohjaajana. Tällä kertaa hän on huomion kohteena ikävämmän asian vuoksi.

Syytökset juontavat juurensa vuoteen 2018, Netflix-toimintakomedia 6 Undergroundin kuvauksiin. Bayn tuotannon väitetään tappaneen kuvauksissa kyyhkysen.

Kuvausryhmä oli purkittamassa ottoa, kun kyyhkynen kuoli vahingossa. Koska kyyhkyset ovat suojeltuja Italiassa, linnun kuolemaa pidetään rikoksena. Bay kommentoi oikeudenkäyntiä tiedotteessaan.

– Olen tunnettu eläinten ystävä ja merkittävä eläinaktivisti. Yksikään tuotantoon osallistunut eläin ei loukkaantunut tai kärsinyt. Saatika missään muussa tuotannossa, jonka parissa olen työskennellyt viimeisten 30 vuoden aikana, Bay aloitti.

– Meillä on selkeitä videotodisteita, lukuisia todistajia ja turvallisuusviranomaisia, jotka vapauttavat meidät näistä väitteistä. Ja kumoaa heidän yhden paparazzikuvansa – joka antaa väärän vaikutelman. Meneillään on oikeudenkäynti, joten en voi perehtyä yksityiskohtiin, mutta olen varma pärjäämisestämme, kun oikeudessa on minun päiväni, Bay jatkoi.

Italian viranomaiset ovat tulleet Bayta asiassa vastaan, ja tarjonneet mahdollisuutta sopia asia maksamalla sakko. Toimintaohjaaja ei kuitenkaan suostunut ehdotukseen.

– Italian viranomaiset tarjosivat minulle mahdollisuuden ratkaista tämä asia maksamalla pieni sakko, mutta kieltäydyin tekemästä sitä, koska en tunnustaisi syyllisyyttäni eläimen vahingoittamisessa, Bay totesi.

Ei ole tiedossa, miten kyyhkynen tarkalleen ottaen kuoli. 6 Underground on katsottavissa Netflixistä. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Malli-näyttelijä Nina Dobrev täytti 34 vuotta – tältä tulevan Renny Harlin -leffan tähti näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia