Uutta tietoa National Treasure 3:sta – lähteeköhän myös Nicolas Cage mukaan?

Mahtavaa! Tätä on odoteltu.

29.5.2022 11:02

National Treasure (2004) ja sen jatko-osa (2007) ovat hauskoja seikkailuelokuvia. Nicolas Cagen tähdittämät elokuvat menestyivät ihan hyvin, joten jatko-osaa on odoteltu jo.

Nyt tuottaja Jerry Bruckheimer on paljastanut National Treasure 3:n tulevaisuudesta uutta tietoa. Bruckheimer työstää parhaillaan elokuvan käsikirjoitusta, ja on myös aika varma, että Cage lähtee projektiin mukaan.

Fani kyseli Bruckheimerilta Redditin AMA-kyselytuokiossa, että onko hänellä aikeita työskennellä Cagen kanssa joskus lähiaikoina.

– Ehdottomasti. Rakastan Nicolasta. Hän on upea näyttelijä. Työstämme parhaillaan National Treasuren käsikirjoitusta.

Bad Boys For Lifen toinen käsikirjoittaja Chris Bremner on kirjoittanut käsistä vuodesta 2020. Sen jälkeen Cagesta on tullut taas Hollywoodin kuuma nimi, joten eiköhän projekti lähde pian tuotantoon.

Samalla National Treasure -sarja on tekeillä. Disney Plus -sarjassa seurataan nuoremman sukupolven amerikkalaisia aarteenmetsästäjiä. Pääosassa nähdään Lisette Alexis.

Muissa rooleissa ovat Catherine Zeta-Jones, Zuri Reed, Jordan Rodrigues, Antonio Cipriano, Austin Walker, Lyndon Smith ja Justin Bartha.

Lähde: Slash Film

Lisää luettavaa