Aquaman-ohjaaja paljasti, kenet sankari kohtaa omassa elokuvassaan

James Wanin ohjaama Aquaman-elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa 2018.

15.12.2017 13:20

Seuraavana DC-elokuvana on tiedossa Aquaman, joka kertoo Justice Leaguessa esitellystä merten supersankarista. Jason Momoa palaa tietty rooliinsa ja elokuvan ohjauksesta vastaa Kirottu-kauhuleffoista tuttu James Wan.

Elokuvasta on ollut liikkeellä huhuja, että siinä esiintyisi jopa kolme vihollista; Merimestari, Black Manta ja kuningas Nereus, mutta uudessa Entertainment Weeklyn haastattelussa Wan totesi, että tämä ei ole totta.

– Elokuvassa ei ole kolmea vihollista. Se on mielestäni naurettavaa! En ikinä tekisi alkuperätarinaa ja tunkisi siihen kolmea vihollista. Emme edes tunne päähenkilöä tai hänen maailmaansa ja vastustajaansa. Uskon pieniin askeliin kerrallaan, Wan kertoi.

Aiemmin tänä vuonna Patrick Wilson roolitettiin Merimestarin rooliin ja Wan paljastaa hänen olevan Aquamanin vastustaja uudessa elokuvassa.

– Haluan esitellä Arthur Curryn eli Aquamanin paljon tunteikkaammalla ja voimakkaammalla tavalla, ja esitellä Amber Heardin Merana, sekä tietysti Nicole Kidmanin ja Temuera Morrisonin esittämässä hänen vanhempiaan. Tiedämme, että Black Manta on mukana, mutta sanon tämän: Patrick Wilson esittää elokuvan pääantagonistia. En välttämättä sanoisi ”pahis”, mutta hän on leffan antagonisti, Wan totesi.

Black Mantan osuus ei ole vielä selvillä, mutta voi olla, että hän jää pääasiassa taustalle. Monet fanit ovat varmasti iloisia, ettei Aquamanin ensimmäistä omaa elokuvaa tungeta täyteen kaikkea, vaan siinä oikeasti panostetaan hahmoihin ja maailmaan.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia