Kuvaaja paljasti: tämä fanisuosikki melkein nähtiin Justice Leaguessa!

Juttu sisältää spoilereita elokuvista Batman v Superman: Dawn of Justice ja Justice League.

7.12.2017 13:25

Vuoden 2016 supersankarielokuva Batman v Superman päättyi jälkimmäisen nimikkohahmon kuolemaan. Tätä tapahtumaa pidettiin todella suurena asiana DC:n muissa elokuvissa, kuten Suicide Squadissa ja Justice Leaguessa. Monet fanit toivoivat ja jopa uskoivat, että kun Henry Cavillin näyttelemä Superman herää henkiin, hän ilmestyisi paikalle mustassa puvussa ja parrassa, eikä hän olisi enää hyvien puolella.

Justice Leaguen puolessa välissä Superman sitten herätetään henkiin ja vaikka hän aluksi vaikuttaa vihamieliseltä muita sankareita kohtaan, hän muuttuu kuitenkin nopeasti tavalliseksi itsekseen ja auttaa Batmania, Wonder Womania, Flashia, Aquamania ja Cyborgia pelastamaan maailman. Tämä ratkaisu harmitti monia, jotka toivoivat näkevänsä Supermanin vihollisena ja nyt Justice Leaguen kuvaaja Fabian Wagner on paljastanut, että elokuvaa varten oikeasti kuvattiin kohtauksia mustapukuisen Supermanin kanssa.

– Se oli todella tyylikäs asu. Harmillisesti emme nähneet sitäkään lopullisessa elokuvassa. Zack Snyder käyttää aikaa kertoakseen tarinaa ja olen aina pitänyt siitä hänen elokuvissaan. Oli muutamia kohtauksia, joita todella odotin näkeväni, mutta ne valitettavasti poistettiin lopullisesta leikkauksesta, Wagner harmitteli.

Justice Leaguen tuotannossa tapahtui muutoksia keväällä, kun ohjaaja Zack Snyder poistui elokuvasta perhetragedian vuoksi, jolloin Joss Whedon otti hänen paikkansa. Whedon kuvasi useita kohtauksia uudestaan ja vaikuttaa siltä, että yksi näistä kohtauksista oli Supermanin henkiinherättäminen. Snyderin versiossa tapahtuma olisi luultavasti ollut synkempi ja Supermanin muuttaminen hyväksi olisi ollut isompi osa tarinaa. Warner Bros -yhtiö myös antoi elokuvan aikarajaksi kaksi tuntia, jolloin siitä piti leikata paljon pois.

Monet faneista ovatkin toivoneet näkevänsä Snyderin alkuperäisen leikkausversion elokuvasta, mutta koska hän ei ehtinyt kuvata näkemystään kokonaan, ei palasia saisi yhdisteltyä kokonaisuudeksi. Vielä uudet lisäkuvaukset maksaisivat paljon, eikä sellainen käy Warner Brosille, sillä Justice League ei ole vieläkään tuottanut budjettiaan ja markkinointikulujaan takaisin.

Lähde: Movieweb

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen