Hyvää syntymäpäivää! Anthony Hopkins täyttää 85 vuotta – Antaa neuvoja vaikeuksia kokeville uudella videolla

Paljon onnea Episodin puolesta!

31.12.2022 07:30

Näyttelijälegenda Anthony Hopkins täyttää vuoden viimeisenä päivänä, joulukuun 31. päivä kunnioitettavat 85 vuotta.

Hopkins on saavuttanut urallaan lähes kaiken saavutettavissa olevan: muun muassa kaksi parhaan miespääosan Oscar-palkintoa.

Ensimmäinen vuoden 1991 elokuvasta Uhrilampaat, jossa Hopkins näytteli ikoniseksi muodostunutta Hannibal Lecteriä, toinen vuoden 2020 elokuvasta Isä. Jälkimmäisen Oscarin hän sai 83-vuotiaana, mikä teki hänestä kaikkien aikojen vanhimman Oscarilla palkitun näyttelijän.

Hopkins on puhunut viime aikoina paljon näyttelijäntyöstä – hän muisteli muun muassa, kuinka Hitleriä näytellessään häneltä pyydettiin, jos voisi tehdä diktaattorista vähemmän inhimillisen. Hopkins kieltäytyi, koska ”Hitler oli ihminen”.

Vastikään Hopkins julkaisi videon sosiaalisen median tilillään, jossa toivotti ihmisille hyvää uutta vuotta. Hän kertoi juhlivansa myös raittiuttaan – hän on ollut jo 47 vuotta ilman päihteitä.

”Tiedän, että ihmiset kamppailevat – tänään cancelin, vihan ja kompromissittomuuden aikana, lapsia kiusataan, sanon tämän – ole kiltti itsellesi, pysy poissa toksisista ihmisistä, jos he loukkaavat sinua ja elä omaa elämääsi.”

Lisää luettavaa