Illalla tv:ssä: Klassikkokauhun uudelleenlämmittely ei vakuuta – ”eikä se ole edes pelottava”

IMDb-arvosana on 6,5.

3.2.2023 14:03

Klassikkokauhuelokuva Halloweenista ilmestyi vuonna 2018 samanniminen uudelleenlämmittely, johon saatiin mukaan alkuperäinen tähti Jamie Lee Curtis. Hän onkin ainut valopilkku tahattoman koomisessakin elokuvassa.

Tarinassa naamiomies Michael Myers palaa vainoamaan Laurieta.  Nyt kaksikko kohtaa uudelleen.

Episodin arvostelussa Halloween sai kaksi tähteä:

Halloweenin käsikirjoituksen takana ovat David Gordon Greenin ohella Jeff Fradley ja Danny McBride. Elokuvan suurin heikkous onkin siinä, miten tarina on rakennettu. Lähtökohta on lupaava. On hyvä, että tarina jatkuu 40 vuotta myöhemmin ykkösosan tapahtumien jälkeen. Hyvä ratkaisu on myös se, että jatko-osien juonikehittelyistä luovuttiin. Mutta on tylsää, että elokuva ei yllätä (ehkä yhtä käännettä lukuun ottamatta). Eikä se ole edes pelottava. Jos tarkoituksena oli tehdä sarjan pelottavin elokuva, niin siinä ei ainakaan onnistuttu. Halloween kun ei pelota edes meitä, jotka mieluiten jättävät kauhuelokuvat väliin.”

Ohjauksesta vastaa David Gordon Green. Näyttelijöinä Andi Matichak, Dylan Arnold, Haluk Bilginer, Jamie Lee Curtis, Jefferson Hall, Judy Greer, Nick Castle, Rhian Rees, Toby Huss, Virginia Gardner sekä Will Patton. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • To 03.11.2022 klo 21.00, Kutonen
  • La 05.11.2022 klo 00.10, TV5

Lue myös: Leffassa lähes henkensä menettänyt näyttelijätär Isla Fisher täytti 47 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lisää luettavaa