Illalla tv:ssä: Nyt on kova! Riipaiseva tositarina extreme-seikkailijasta – joutuu keskelle elämänsä kovinta koettelemusta

Tämän katsoo mielellään, vaikka välillä meinaa sattua katsojaakin.

9.9.2018 15:03

Tositapahtumiin perustuva elokuva 127 tuntia nähdään tänään televisiosta. Leffa on hermoja raastavaa katsottavaa, sillä James Francon esittämä tosielämän extreme-urheilija Aron Ralston joutuu tarinassa elämänsä pinteeseen.

Suurin osa elokuvasta kertoo viisipäiväisestä tuskallisesta selviämisestä, mutta missään vaiheessa katsojalle ei tule tylsistynyt olo. Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Ralstonista ei tehdä sankarihahmoa – kyseessä on vain neuvokas, hiukan turhan itsevarma seikkailija. Päähenkilön kautta Boyle näyttää, kuinka ihmeellisiin saavutuksiin ihminen on valmis, kun tämä ajetaan ahtaalle. Keskeinen teesi on myös muiden ihmisten tärkeys – elementit ovat samat kuin parin vuoden takaisessa, toisesta tosielämän seikkailijasta kertoneessa Erämaan armoille -elokuvassa.”

Francon lisäksi elokuvassa nähdään muun muassa Kate Mara ja Amber Tamblyn. Trainspottingista, Steve Jobsista ja Slummien miljonääristä tuttu Danny Boyle ohjaa.

Elokuva näkyy Ava-kanavalta tänään 9.9.2018 kello 23.25.

Lähde: 127 tuntia

Lisää luettavaa