Illalla tv:ssä: Yksi Tom Cruisen tylsistyttävimmistä leffoista – kannattanee jättää suosiolla väliin

The Mummy

IMDb-arvosana on 5,4.

Illan tv-tarjonnassa on The Mummy (2017).

The Mummy perustuu löyhästi vuonna 1932 tehtyyn legendaariseen The Mummy -elokuvaan. Leffassa kirottu muumio herää henkiin ja pyrkii vapauttamaan kuoleman jumala Sethin. Muumiota tuhoamaan lähtevät kersantti Nick Morton sekä Jenny Halsey. Elokuvassa nähdään myös muista Universalin elokuvista tuttuja hahmoja, kuten Tohtori Jekyll.

Ohjaus Alex Kurtzman. Pääosissa Tom Cruise, Annabelle Wallis, Sofia Boutella, Russell Crowe, Jake Johnson sekä Courtney B. Vance.

Painottoman tilan kohtaus vaati peräti 64 ottoa, ja sitä kuvattiin kaksi päivää erikoiskoneessa, joka oli vuorattu pehmustetulla vihreällä kankaalla. Lentokone lensi ensin korkealle ja syöksyi sieltä alaspäin, jolla saatiin aikaiseksi painottomuuden tila. Keinoa on käytetty useissa elokuvissa aiemmin, mukaan lukien Apollo 13 (1995) -leffa. Väitetysti suuri osa kuvausryhmästä oksensi ja voi pahoin kohtauksen kuvausten aikana. Nasa on käyttänyt keksimäänsä tekniikkaa astronauttien painovoimakoulutukseen.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Su 26.06.2022 klo 21.00, TV5
  • Ma 27.06.2022 klo 23.05, TV5
  • Pe 01.07.2022 klo 23.15, Kutonen

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Viihdyttävä ja sotaisa toimintakomedia – Hollywood-tähti vetää pökerryttävän hauskan ja yllättävän roolin – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut