Keisari Palpatinen näyttelijä yllättyi itsekin paluustaan: George Lucas ei olisi tuonut häntä takaisin

Ratkaisu yllätti itse keisarinkin.

27.12.2019 17:01

IndieWire uutisoi tuoreesta haastattelusta, jossa keisari Palpatinea näyttelevä Ian McDiarmid sanoo ettei Star Warsin luoja George Lucas olisi tuonut Palpatinen hahmoa takaisin kuolleesta uuteen trilogiaan. Ratkaisu on herättänyt monissa faneissa närää, koska Palpatine ilmestyi uuden trilogian viimeiseen osaan ”kuin tyhjästä”.

Tuottaja Kathleen Kennedyn mukaan se oli koko ajan suunnitelmana, mutta Star Wars: The Rise of Skywalkerin alkuperäinen ohjaaja Colin Trevorrow on paljastanut, ettei siitä koskaan ollut hänen aikanaan puhetta. Hänen mukaansa idea tuli pöydälle vasta kun J.J. Abrams palasi kuvioihin.

Hahmon näyttelijä itse yllättyi ratkaisusta. ”Luulin olevani kuollut! Luulin, että hän on kuollut. Kun teimme Jedin paluuta ja minut heitettiin sinne ränniin kohti galaktista helvettiä, hän oli kuollut. Kysyin tuleeko hän takaisin ja George vastasi, että ei, hän on kuollut. Hyväksyin sen.” McDiarmid palasi rooliin prequel-trilogiassa, joka tapahtuu ajassa ennen alkuperäistä trilogiaa. Hän myöntää olevansa yllättynyt uuden trilogian ratkaisusta.

Lisää luettavaa