Klonkku-näyttelijä Andy Serkis palaa jälleen Keskimaahan – paljasti uuden Tolkien-projektin olevan työn alla

Tätä innolla odotellessa.

6.11.2022 20:15

Andy Serkis tunnetaan parhaiten Klonkun roolistaan Peter Jacksonin Taru sormusten herrasta ja Hobitti-elokuvatrilogioissa. Nyt hän paljastaa suuntaavansa Keskimaan syövereihin jälleen kerran uusimman projektinsa ansiosta.

Serkis paljastaa tuoreessa haastattelussaan, että hän tulee toimimaan uuden Silmarillion-äänikirjaversion lukijana. Lukijan puuha on herralle jo tuttua työtä viime vuosilta; Serkis on antanut äänensä jo myös J. R. R. Tolkienin Hobitti ja Taru sormusten herrasta -kirjoille.

Tarkempia tietoja, kuten uuden Silmarillion-äänikirjan julkaisupäivää, Serkis ei vielä paljasta. Hän on ollut viime aikoina kiireinen mm. Andor-esiintymisensä kanssa sekä katsellessaan Amazonin Mahtisormukset-sarjaa.

”Minusta se oli todella mukaansatempaava ja pidin sen katselusta todella todella [paljon],” Serkis kertoo. Hän jatkaa selittämällä, että katselukokemusta helpotti myös se, että hän oli vähän aikaa sitten lukenut Taru sormusten herrasta kannesta kanteen äänikirjaprojektien vuoksi. Keskimaan historia on hänellä siis tuoreessa muistissa.

Serkis luki Hobitin läpi livelähetyksenä vuonna 2020 ja Taru sormusten herrasta ilmestyi hänen lukemanaan syyskuussa 2021.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa