Kylmät väreet! Mitä saadaan, kun videolla yhdistetään hevilegenda Black Sabbathin War Pigs ja Star Wars -universumi? Tuhovoimaista, synkeää sodankäyntiä

On mashupeja ja sitten on mashupeja. Black Sabbath on doom metal -legenda ja Star Wars on scifi-legenda. Kun ne yhditetään, saadaan synkeän upeaa tykittelyä, joka potkii perseelle kuin Rob Halford Turbo Loveria nauhoittaessa.

8.1.2018 22:37

Youtube-käyttäjä voordeel luo suosikkiasioistaan mashupeja, eli yhdistelee täysin erilaisia asioita yhteen, joista syntyy joko tajutonta kakofoniaa tai tämänkaltaista upeaa taidetta.

War Pigs on Black Sabbathin kuuluisimpia biisejä. Biisi on avausraita vuonna 1970 ilmestyneellä legendaarisella Paranoid-levyllä. Julkaisun jälkeen siitä on tehty kymmeniä covereita. Yhtenä parhaista voinee varmastikin mainita Mike Pattonin (joka on tehnyt äänirooleja monissa leffoissa) johtaman Faith No More -bändin version vuodelta 1989.

Voordeel on leikannut videoonsa eri Star Wars -leffoja ja rytmittänyt ne War Pigs -biisin kanssa. Hän ilmeisesti arvostaa Voiman pimeämmän puolen estetiikkaa, sillä videolla ei juuri muuta nähdäkään.

Alla upea video.

Lisää luettavaa