Mads Mikkelsen kertoo Indiana Jones 5:stä – Paluu 80-luvun alun juurille, Harrison Ford teki yökuvausten jälkeen ällistyttävän teon

Tätä odotamme.

23.4.2022 20:31

Näyttelijä Mads Mikkelsen ei ymmärrettävästi saa paljastaa viidennestä Indiana Jones -elokuvasta juuri mitään, mutta hän paljasti Hollywood Reporterille hieman tuntemuksiaan projektista.

Kadonneen aarteen metsästäjät on ollut yksi lempielokuvistani ja se pursusi sarjojen kultaista aikaa 1940-luvulta – ja sitä on viidennessä elokuvassa myös. Tekijät ovat palanneet vahvasti ensimmäiseen ja toiseen elokuvaan saadakseen alkuperäistä tuntua”, Mikkelsen paljastaa.

Elokuvan ohjaa James Mangold, joka on aiemmin ohjannut muun muassa elokuvat Walk the Line, Le Mans ’66 – täydellä teholla ja Logan. ”Se tuntui Spielbergin elokuvalta, vaikka selkeästi James tekee sitä samalla visiolla.” Steven Spielberg tuottaa elokuvan.

Mikkelsen sanoo olleensa myös vaikuttunut heinäkuussa 80 vuotta täyttävän Harrison Fordin fyysisyydestä. ”Tapasin hänet ensimmäistä kertaa, ja hän on hullun voimakas henkilö. Ei vain näyttelijänä, fyysisesti myös. Muistan ensimmäisen kuvauspäivämme, oli yökuvaus ja lopetimme viideltä aamulla. Sen jälkeen hän hyppäsi vuoristopyöränsä selkään ja pyöräili 50 kilometriä. Harrison on hirviö mieheksi, hyvin mukava hirviö”, Mikkelsen kertoo.

Lisää luettavaa