Muistatko Sopranosien perheen tyttären Meadowin? Tältä 42 täyttänyt Jamie-Lynn Sigler näyttää nyt

Menestynyt myös teatterin lavalla.

16.5.2023 05:30

Sopranos on yksi kaikkien aikojen suosituimpia sarjoja, ja sitä seurattiin ahkerasti Suomessakin. Sarjan tähtenä oli James Gandolfini, joka näytteli mafiveikkoa ja myös perheenisää. Hänen teinitytärtään Meadow Sopranoa sarjassa näytteli 15. toukokuuta 42 vuotta täyttänyt Jamie-Lynn Sigler.

Jamie-Lynn Siglerin ura alkoi jo lapsena, sillä hän on näytellyt ja laulanut 7-vuotiaasta saakka. Hän aloitti näyttelemisen newyorkilaisessa teatterissa, ja hän on ollut uransa aikana mukana monissa näytelmissä. Broadway-debyyttinsä hän teki Bellenä Disney-tuotannossa ”Kaunotar ja hirviö”.

Meadow Sopranon roolista hän sai vuosina 1999 ja 2000 Hollywood Reporter Young Star Award -palkinnon parhaana nuorena näyttelijänä draamasarjassa. Vaikka hänellä on selvästi lahjoja näyttelemiseen, ihan kirkkaimmat Hollywoodin parrasvalot hänelle eivät ole auenneet.

Hän on kuitenkin näytellyt Sopranosin jälkeen useissa tv-sarjoissa ja elokuvissa, mutta juuri nyt hänellä ei ole listattuna tulevia projekteja. Yksi mielenkiintoinen tuleva projekti on elokuva Hunting Season, mutta ei ole varmuutta, onko Sigler enää projektissa mukana, sillä sitä ei ole enää hänen IMDb-sivullaan tulevana projektina.

Alla listattuna muutamia faktoja Sigleristä.

Tähti sairastui MS-tautiin 20-vuotiaana, mutta kertoi asiasta julkisesti vasta 15 vuoden kuluttua vuonna 2016. Christina Applegate kertoi vastikään omasta kokemuksestaan sairauden kanssa.

HBO halusi korvata Siglerin sarjassa Sopranos blondilla näyttelijällä neljän ensimmäisen jakson jälkeen. Uudelleenkuvaamista pidettiin kuitenkin liian kalliina.

Hän taisteli syömishäiriötä vastaan Sopranos-sarjan aikana.

Tähdellä on oma Instagram-sivu, jolla hän jakaa kuvia elämästään. Alla joitakin hänen jakamiaan potretteja.

Lue myös: Sopranos-luoja avasi sarjan mustan ruudun mysteeriä – näin Tony Sopranolle piti käydä – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Deadline

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia