Netflixiin lisätyssä leffassa on tarjolla runsaasti paljasta pintaa ja seksiä – traileri teki aikoinaan maailmanennätyksen katsojamäärissä

IMDb-arvosana on 4,5.

18.11.2022 05:30

Netflixin valikoimassa on nyt eroottinen draama Fifty Shades Darker (2017).

Kun sydänsuruista kärsivä Christian Grey yrittää houkutella Anastasia Steelen takaisin elämäänsä, epäileväisellä Anastasialla on omat ehtonsa. Heidän rakentaessaan luottamusta ja vakaampaa suhdetta salaperäiset ihmiset Christianin menneisyydestä palaavat kuvioihin aikeenaan tuhota pariskunnan onni.

Episodin yhden tähden arvostelussa leffa ei saanut armoa:

Fifty Shades Darker on suurella rahalla, hieman paremmilla näyttelijöillä ja laadukkaammilla kameroilla tehty Salatut elämät, jossa heiluu kyllä piiska muttei Esko Kovero. Käsikirjoitus on poskettoman huono, ja vetää köykäisyydessään ja ennalta-arvattavuudessaan vertoja halpaan pornoelokuvaan. Tosin tässä tarinassa työtään tekemään tullut viaton putkimies on vaan limainen ja sadistinen miljonääri.”

Ensimmäinen traileri Fifty Shades of Gray -jatko-osaan Fifty Shades Darker herätti paljon kiinnostusta. Sitä raportoitiin aikoinaan katsellun lyhyessä ajassa jopa 114 miljoonaa kertaa eri alustojen kautta. Kyseisellä tilastolla se ylitti muun muassa Star Wars: The Force Awakens -trailerin 112 miljoonan katselijan luvut. Traileri alla.

Lue myös: Andor-tähti Diego Luna puhui Star Wars -muotin rikkomisesta – kertoi myös kauden kaksi kuvioista – Episodi.fi

Lisää luettavaa