Nyt Viaplayssa: Jännittävä laatudraama jonka olet ehkä missannut – näyttelijäkaarti on huiman laaja

IMDb-arvosana on 7,7.

Elisa Viihde Viaplayssa on nyt elokuva Frost/Nixon (2008)

Kolme vuotta sen jälkeen, kun presidentti Nixon oli pakotettu virastaan, hän oli hiljaa. Mutta kesällä 1977 terävä, ovela entinen ylipäällikkö suostui istumaan yhteen kattavaan haastatteluun. Nixon yllätti kaikki valitessaan Frostin haastattelijakseen. Tarkoituksena hänellä oli saata yliote brittiläisestä showmiehestä, ja varmistaa paikkansa amerikkalaisten sydämissä ja mielissä. Mutta kun kamerat rullasivat, tuloksena oli kiivas taistelu.

Laajassa näyttelijäkaartissa Michael Sheen, Frank Langella, Kevin Bacon, Sam Rockwell, Matthew Macfadyen, Oliver Platt, Rebecca Hall, Toby Jones, Andy Milder sekä Diane Sawyer. Ohjaajana Ron Howard.

Episodin arvostelussa sanottiin seuraavasti:

”Televisiohaastatteluihin perustuva elokuva ei välttämättä kuulosta kiinnostavalta aiheelta. Mutta Frost/Nixon yllättää. Se on kiehtova televisiomaailmaan sijoittuva jännitysnäytelmä, jonka asetelma muistuttaa nyrkkeilyottelua tai shakkipeliä. Frostin ja Nixonin hahmot ovat taustoiltaan täysin erilaisia kilpakumppaneita, jotka valmistautuvat molemmille elintärkeään haastatteluun kuin taisteluun. Varsinaisessa kamppailussa jaetaan iskuja ja tehdään siirtoja puolin ja toisin, mutta vasta viimeinen erä on ratkaiseva.”

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut