Rogue One: A Star Wars Storyn keskeisen hahmon piti paljastua pahaksi – ajatuksesta luovuttiin

Ehkä aiheeseen vielä palataan.

18.4.2020 00:33

Varsin kiitellyn Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan tekijöillä oli mielessään jännittävä yllätys. Ehkä joidenkin fanien harmiksikin ajatuksesta kuitenkin luovuttiin.

Käsikirjoittajat Gary Whitta ja ja Chris Weitz paljastivat, että Cassian Andorin piti olla aluksi Imperiumin puolella.

– Hänen oli tarkoitus olla vaarallinen. Garyn ja minun versioissa hän oli todella vaarallinen, Weitz kertoi.

– Hän oli kaksoisagentti, Weitz jatkoi.

Andor oli päätynyt Imperiumin puolelle, koska kapinallisten puolella oleva Saw Gerrera oli tappanut joitakin hänen läheisiään.

– Pitkän aikaa (tuotannon aikana) hän työskenteli Imperiumille. Kaikki mitä hän halusi Imperiumilta oli käsky ja mahdollisuus tappaa Saw Gerrera eikä Galen Erso, Weitz vielä lisäsi.

Whitta puolestaan kertoi, että Andor olisi lopulta kääntynyt kapinallisten puolelle. Tähän ratkaisuun olisi vaikuttanut merkittävästi Kuolemantähti ja sen tuhovoiman valkeneminen hänelle. Andor olisi kuitenkin paljastunut sen jälkeen Imperiumin agentiksi, jonka jälkeen hänen olisi täytynyt voittaa Jyn Erson luottamus takaisin.

Juonikuvio säilyi niin pitkään, että sitä varten ehdittiin tehdä jopa kuvauksia. On mielenkiintoista nähdä, käsitelläänkö Andorin kytköksiä Imperiumiin tulevassa Disney Plus -sarjassa. Siitä on jo huhuttukin, että se olisi luonteeltaan agenttitrilleri.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa