Tähti lyttäsi muiden näyttelijöiden diivailun Game of Thrones kuvauksissa – kehui kuitenkin Diana Riggiä

Ylisti jo edesmennyttä näyttelijää.

Tanskalainen näyttelijä Nikolaj Coster-Waldau esitti ansiokkaasti Jaime Lannisteria Game of Thronesin kaikkina kausina. Hänellä on aiempien haastattelujen perusteella enimmäkseen hyvää sanottavaa sarjan tekemisestä, mutta eräs asia häntäkin otti pannuun – hän ei pitänyt joidenkin näyttelijöiden valittamisesta ja diivailusta.

– Voi ei, on ihan liian *itun kuuma! Minä aion valittaa tästä paskasta! Mihin istun, Coster-Waldau kertoi esimerkkinä kuulemastaan.

Diana Riggiä hän kuitenkin kehui, vaikka hänkin saattoi hiukan diivailla. Rigg nimittäin ei suostunut esimerkiksi eräässä kohtauksessa jatkamaan, vaikka kuvausryhmä olisi halunnut lähikuvaa. Rigg tuumi vain olevansa valmis ja käveli pois.

– Hänen kanssaan ei temppuiltu. Hänessä oli todella paljon asennettu hyvin hauskalla tavalla, etkä voi voittaa kun joku on hauskempi ja nokkelampi kuin sinä, Coster-Waldau sanoi.

Näyttelijä antoi ymmärtää näytelleensä paremmin Riggin ansiosta. Coster-Waldau ylistikin Riggin näyttelijänlahjoja ja sanoi olleen etuoikeus olla hänen kanssaan samassa kohtauksessa.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut