Tämä näyttelijä palaisi sataprosenttisen varmasti Ryhmä-X-rooliinsa, mikäli se olisi mahdollista

Niin, mikä vain on MCU:ssa mahdollista.

6.1.2022 19:02

Marvelin elokuvauniversumi eli MCU on valmistautumassa vastaanottamaan mutantit mukaan peleihin. Ryhmä-X ja kaikki niihin liittyvät hahmot ovat käytettävissä. Neljännen vaiheen multiversumisekoilu esittelee luultavasti faneille jo muutaman ensimmäisen mutantin.

On todella kummallista, että Tobey Maguiren ja Andrew Garfieldin Spider-Manit ovat myös osa MCU:ta. Niin on myös Sonyn oman universumin Venom.

Kaikki on siis mahdollista, ja lisää tulee tapahtumaan Doctor Strange in the Multiverse of Madnessissä.

MCU:n X-Men-rebootti on tosiaan tekeillä, mutta minkälainen se on? Ainakin Icemania aikoinaan näytellyt Shawn Ashmore olisi valmis palaamaan rooliinsa.

– En ole nähnyt vielä uusinta Spider-Mania, mutta tiedän, että kaikki palaavat takaisin. Olen hyväksynyt sen tosiasian, että X-Men: Days of Future Past oli viimeinen Marvel-elokuvani. Disney osti oikeudet, joten se oli viimeinen niitti alkuperäiselle näyttelijäporukalle, Ashmore kertoo haastattelussa.

– Olen hyväksynyt kohtaloni, mutta näköjään mikä vain on mahdollista, enkä todellakaan tiedä mitä heillä on mielessään. Aikovatko he roolittaa hahmot uudelleen? Nappaavatko he X-Men-trilogian näyttelijöitä mukaan? Tekisinkö sen? Palaisinko rooliini? Sataprosenttisen varmasti!

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa