Tänään tv:ssä: Pätevää supersankaritoimintaa vuodelta 2013 – Ohjaaja sai suureksi yllätyksekseen vapaat kädet loppuratkaisun suhteen

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2013 valmistunut Wolverine.

X-Men-elokuvista omiin valkokangastarinoihinsa ponnistanut, Marvel-kustantamon suosituimpiin supersankareihin kuuluva Wolverine joutuu Japanissa eeppiseen seikkailuun.

Pahansisuinen yksinäinen susi joutuu taistelemaan lukuisia vihollisia vastaan, mutta teräväkyntinen kiukkupussi ehtii taistelun tuoksinassa myös ihastua rikkaaseen japanilaisneitoon. Samalla Wolverine vedetään osaksi rakkauden ja kunnian koukeroihin kätkeytyvää kuolettavaa juonittelua.

Ilmeisen kuolemattoman, itsensä nopeasti parantavan Wolverinen on ensi kertaa tunnustettava myös haavoittuvaisuutensa, sillä vastassa ovat salakavala yakuza, loppumaton määrä ninjoja sekä kaksi mutanttia, tunnetut Marvel-pahikset Silver Samurai (Will Yun Lee) ja Viper (Svetlana Khodchenkova). Kyseiset sarjakuvissa pitkään mellastaneet mutantit tekevät nyt debyyttinsä valkokankaalla. Kyynärvarteen kätkeytyvistä veitsenterävistä kynsistä on hyötyä lähitaistelussa, mutta kuka tahansa, joka on tarpeeksi kaukana, voi haavoittaa Wolverinea.

Sankari joutuu taistelun melskeessä käymään myös sisäisen kamppailun oman kuolemattomuutensa kanssa. Ikuinen elämä alkaa tuntua vankilalta, kun kaikki rakkaat ja läheiset ihmiset hänen ympäriltään ovat kuolleet.

Elokuvan on ohjannut James Mangold (Walk the Line, Kello 15.10 lähtö Yumaan), joka ohjasi myös vuoden 2017 Wolverine-tilogian päätösosan Logan.

Mangold on sanonut yllättyneensä suuresti, kun 20th Century Fox -studio ei puuttunut lainkaan hänen näkeymykseensä elokuvan lopusta, vaan ohjaaja sai päättää tarinan juuri niin kuin oli alun perin kaavaillut.

Wolverine esitetään Sub Ke 24.04.2019 klo 21.00. Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat