The Mandalorian -tähti kehuu sarjasta erotettua Gina Caranoa: ”Hän on lämmin, kaunis ja upea, enkä ole kiinnostunut hänen politiikastaan”

Carano kerää kunniaa vielä pitkään potkujensa jälkeen.

6.11.2021 19:32

Entinen vapaaottelija ja nykyinen näyttelijä Gina Carano sai potkut Star Wars: The Mandalorianista hänen koronakommenttiensa takia. Nyt Carano on saanut yllättävän tukijan.

The Mandalorianissa Moff Gideonia näyttelevä Giancarlo Espositolta kysyttiin Fan Expo Denverin kyselytunnilla, että kuka mahtaa olla hänen suosikkinäyttelijätoverinsa sarjasta.

Esposito pohti vastaus hetken, koska kommentti saatetaan ottaa väärin vastaan.

– Minun on pakko sanoa ja tämä on ehkä… noh, minulla on vain yksi vastaus. Lempparini on Gina Carano. En aio kommentoida asiaa muuten. Enkä aio varsinkaan kommentoida hänen politiikkaansa tai mitä hän sanoi, olivat ne asiat sitten soveliaita tai ei, Esposito kertoo.

– Meidän näyttelijöiden pitäisi aina välillä vain pitää suumme kiinni – ainakin minun pitäisi. Mutta joskus emme vain kykene siihen. Minun on kuitenkin puhuttava kuten uskon ja ajattelen.

– Rakastin hänen kanssaan työskentelemistä. Hän on lämmin, kaunis ja upea, enkä ole kiinnostunut hänen politiikastaan. Minusta oli mahtavaa, kuinka hänestä tuli näyttelijä niin myöhään elämässä. Hän on niin raaka ja omaperäinen ja kaunis, ja minun mielestäni hyvin rakastettava persoona. Senpä takia kutsun häntä parhaaksi näyttelijäkaverikseni.

Myös Mayfeldiä sarjassa näytellyt Bill Burr on kehunut Caranon taivaisiin.

– Hän oli niin rakastettava. Helvetin upean ihminen, Burr kertoi maaliskuussa, muutama kuukausi Caranon potkujen jälkeen.

The Mandalorianin kolmoskausi nähdään ensi vuonna.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa