Tylyn avioeroilmoituksen saanut Sophie Turner täytti 28 – tältä hän näyttää nyt

Avioero ei mennyt parhaalla mahdollisella tavalla.

23.2.2024 05:30

Näyttelijä Sophie Turner täytti 21. helmikuuta 28 vuotta. Hän on nykyisin maailmankuulu tähti, ja asemaansa hän nousi supersuositusta sarjasta Game of Thrones. Hänestä tuli Millie Bobby Brownin tapaan melkein puolivahingossa näyttelijä, sillä hänellä ei ollut mitään vakavaa suunnitelmaa päätyä näyttelijäksi.

Hän päätyi Game of Thronesin koe-esiintymiseen omien sanojensa mukaan ”läpällä” kavereidensa mukana. Pian hän huomasi olevansa jo seitsemännellä koe-esiintymiskierroksella. Arya Starkia näytellyt Maisie Williams puolestaan paljasti vastikään, että hän olisi halunnut mennä katsomaan sikoja koe-esiintymisen sijaan.

Turner ei kertonut vanhemmilleen, että hän osallistui koe-esiintymiseen. Syynä oli ilmeisesti hänen äitinsä huoli tyttärensä tulevaisuudesta.

Game of Thrones.

– En kertonut vanhemmilleni, että koe-esiinnyin Game of Thronesiin. He vain saivat sen selville, Turner kertoi muutama vuosi sitten.

– Vanhempani saivat asian selville, kun olin seitsemännessä finaalissa. Sitten äitini tavallaan kauhistui, soitti isälleni ja sanoi: ”En tiedä voimmeko antaa hänen tehdä tätä”, Turner jatkoi.

Turnerin äidiltä ei siis ainakaan olisi kannattanut lupaa kysyä.

– Ole hiljaa, tätä hän on halunnut tehdä koko elämänsä. Sinun täytyy antaa hänelle mahdollisuus, Turner kertoi isänsä tylyttäneen aikoinaan Sophien äitiä.

Äitikin kuitenkin heltyi tyttärensä menestyksen selvittyä. Sophie juhlisti roolin saatuaan onneaan äitinsä järjestämissä uima-allasbileissä, jossa tarjoiltiin pitsaa. Näyttelijän mukaan se oli hänen kivoin päivänsä koskaan.

X-Men: Dark Phoenix (2019).

Ero Joe Jonasista kävi ilmi karulla tavalla

Viime vuoden syyskuussa uutisoitiin poppari Joe Jonasin hakeneen avioeroa Turnerista. Asia ei mitä ilmeisimmin mennyt ihan parhaalla tavalla, ja vielä vajaata kuukautta aiemmin Turner oli kannustamassa Jonasia konsertissa.

Vuonna 2019 Jonasin kanssa naimisiin mennyt Turner kertoi uutisoinnin jälkeen, ettei tiennyt Jonasin hakeneen eroa. Tiedon asiasta hän väitti saaneensa median kautta.

Jonasin oikeusasikirjoissa luki: ”Osapuolten välinen avioliitto on peruuttamattomasti rikki.” Lisäksi oikeusasiakirjoissa mainittiin välien menneen nopeasti huonoksi, ja että pari oli riidellyt elokuussa 2023.

Pian mediakohun jälkeen Jonas ja Turner julkaisivat yhteisen tiedotteen:

”Neljän ihanan avioliittovuoden jälkeen olemme päättäneet yhdessä ja sovinnollisesti lopettaa avioliittomme”, lausunnossa luki. ”On monia spekulatiivisia kertomuksia siitä, miksi, mutta tämä todella on yhteinen päätös, ja toivomme vilpittömästi, että kaikki voivat kunnioittaa toiveitamme yksityisyydestämme meidän ja lapsiemme suhteen.”

Turner kuitenkin jätti muutama viikko tiedotteen jälkeen New Yorkin tuomioistuimeen vetoomuksen, että Jonas palauttaisi heidän kaksi tytärtään ”välittömästi” Britanniaan Turnerin luokse. Turner käytti lapsista sanamuotoa ”kaapattu”. Tammikuussa 2024 Turner luopui syytöksistään, ja he ovat tiettävästi päässeet sopuun lasten kasvattamisesta.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Sophie Turnerista

Turner on Jack Nicholsonin suuri fani, ja tähden mielielokuva on Yksi lensi yli käenpesän (1975).

Televisiosarjoista Turner on fanittanut ainakin Hannibalia ja Breaking Badia.

Hänellä oli kaksonen, joka kuoli ennen syntymää, joten Turneria vetävät aina puoleensa tarinat kaksosista ja kaksoisolennoista.

Seuraavaksi Turnerilta on tulossa tv-sarja nimeltään Joan. Se kertoo epätoivoisesta äidistä, joka toimii välillä jalokivivarkaana, sillä hän yrittää saada tyttärensä takaisin sosiaalipalveluiden viidakosta.

Lisäksi luvassa on kauhuelokuva yhdessä Game of Thrones -tähti Kit Haringtonin kanssa. The Dreadful seuraa Annea ja hänen anoppiaan Morwenia, jotka elävät yksinäistä ja karua elämää yhteiskunnan laitamilla. Kun mies heidän menneisyydestään palaa, hän käynnistää tapahtumasarjan, josta tulee käännekohta Annelle.

Turner on Instagramissa. Alla hänen jakamiaan julkaisuja.

Lue myös: Ysäritähti Jennifer Love Hewitt täytti 45 – tältä hän näyttää nykyään – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: Metro, IMDb, ET, People

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia