Atlantis-leffa tulossa – puikoissa Star Warsista lähtenyt ohjaaja sekä HotD-käsikirjoittaja

Tämä elokuva on ollut jo pidempään tekeillä.

6.2.2023 04:30

Colin Trevorrow ohjasi dinosaurusleffat Jurassic World ja Jurassic World Dominion. Hänen piti ohjata myös synkkäsävyinen, uuden Star Wars -trilogian kolmas osa nimeltään Star Wars: Duel of the Fates, mutta hänen tiensä erkani projektista luovien erimielisyyksien vuoksi.

Trevorrow jatkaa suuren mittaluokan elokuvien parissa, sillä hänellä on meneillään projekti, jonka lopputulemana olisi elokuva nimeltään Atlantis. Nimensä mukaisesti se kertoo kauan sitten kadonneesta kaupungista, joka lepäilee meren pohjassa.

Uusimpien tietojen mukaan elokuvan käsikirjoittajana toimii fantasiasarja House of the Dragonin käsikirjoittaja ja tuottaja Charmaine DeGraté. Alun perin käsikirjoittajana oli Alien: Covenantissa työskennellyt Dante Harper, mutta hän on jättänyt leikin kesken.

Projekti on ollut käynnissä jo vuosia, ja elokuvaa kehitettiin alun perin Universalilla. Projektia koskevat uutiset ovat olleet harvassa, eikä siitä tiedetä paljonkaan, mutta elossa se vaikuttaisi olevan.

Tarkoituksena on luoda fantasiaseikkailuelokuva, eikä varmastikaan ihan pienellä budjetilla. Atlantis sopisi hyvin Trevorrowille, onhan hänellä kokemusta suuren budjetin Jurassic-elokuvista. Trevorrowin ja DeGratén meriitit tuovat tuotantoon ymmärrystä niin tieteisfiktion kuin fantasiankin saralta.

Viimeksi versio Atlantiksesta on nähty valkokankaalla vuoden 2018 elokuvassa Aquaman. Sen jatko-osaa odotellaan edelleen julkaistavaksi. Alla olevalla videolla Colin Trevorrow kertoo Jurassic World: Dominionin tekemisestä.

Lue myös: Leffassa lähes henkensä menettänyt näyttelijätär Isla Fisher täytti 47 vuotta – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant

Lisää luettavaa