Captain Marvel 2:n eli The Marvelsin tuotanto käynnistyi – Brie Larson julkaisi videon

Todella odotettu jatko-osa.

Oscar-voittaja Brie Larson jutteli SiriusXM-radioasemalla tulevasta MCU-leffastaan, Captain Marvelin jatko-osasta The Marvelsista.

Nia DaCostan ohjaaman elokuvan tuotanto on käynnistynyt. Larson kiusoitteli kuuntelijoita kertomalla elokuvan olevan jättimäinen, eli Captain Marvelin taru jatkunee avaruudessa.

– Lavasteet ovat upeat. Ne ovat jättimäisiä. Meillä on myös todella isoja määriä ihmisiä kuvauksissa. Paljon erikoisalojen osaamista, Larson kertoo.

– Se on todella erikoislaatuinen kokemus. Fanitan Disneylandia, ja elokuvan lavasteet ovat kuin minun oma pieni Disneylandini. Olen keskellä lavasteita, joiden kokoluokkaa ette voi edes kuvitella. Tulette vielä näkemään.

Marvelilla on samalla käynnissä muitakin MCU-projekteja: She-Hulk- ja Moon Knight -sarjat sekä Black Panther: Wakanda Forever- ja Ant-Man and the Wasp: Quantumania -elokuvat.

Larsonin lisäksi elokuvassa nähdään WandaVisionin Teyonah Parris Monica Rambeauna ja Iman Vellani Ms. Marvelina (Ms. Marvel saa myös oman sarjan, josta on jo jälkituotanto käynnissä). Zawe Ashton näyttelee elokuvan pahista ja Jude Law saattaa tehdä paluun Yon-Roggiksi. Myös eteläkorealaisen Seo-Joon Parkin roolituksesta on huhuiltu.

The Marvelsin ensi-ilta on näillä näkymin marraskuussa 2022.

Alla Larsonin video.

Lähde: Comingsoon

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut