Daisy Ridley itki kuullessaan hahmonsa kohtalon erotetun ohjaajan Star Wars: Episodi IX:ssä

Hahmon matka on kuitenkin toisten tekijöiden käsissä.

Maailma ei tule koskaan näkemään käsikirjoittaja-ohjaaja Colin Trevorrow’n (Jurassic World) kehittämää versiota Star Wars: Episodi IX:stä, mutta Saturday Night Live -näyttelijä Bobby Moynihan sanoo tarinan liikuttaneen Reytä näyttelevän Daisy Ridleyn kyyneliin.

Colliderin Jedi Counsil Podcast -ohjelmassa vieraillut Moynihan kertoo esitelleensä Trevorrow’n ja Ridleyn ensimmäistä kertaa SNL-bileissä, joissa Ridley halusi heti tietää, mitä tämän hahmolle tulee tapahtumaan.

”Ja hän (Trevorrow) kysyi, ’Haluatko todella tehdä tämän nyt?’. Ja Daisy sanoi ’kyllä’, joten he menivät baarin nurkkaan, jossa Colin kuiskasi sen Daisyn korvaan ja tämä alkoi itkeä”, Moynihan sanoo.

”Ajattelin todistavani Star Wars -historiaa, ja muistan olleeni täysin ihmeissäni ja niin käsittämättömän onnellinen Colinin puolesta, koska hän on niin suuri fani. En ole puhunut hänen kanssaan sen jälkeen, kun kävi ilmi, ettei hän teekään leffaa, mutta se on karmiva juttu, sillä olisin halunnut nähdä, mitä hän saa aikaiseksi, koska hän oli niin intohimoinen sen suhteen.”

J.J. Abrams ja käsikirjoittaja Chris Terrio (Argo, Justice League) ottivat ohjat Star Wars: Episode IX:stä sen jälkeen, kun Trevorrow erotettiin/lähti projektista viime kesänä. Elokuva saa ensi-iltansa 20.12.2019.

Lähde: The Playlist

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut