Dave Bautista ei aio pyrkiä Banen rooliin – Sen sijaan hänellä on toinen pahis mielessä: ”Saatan soittaa James Gunnille”

Tämän haluaisimme nähdä!

31.1.2023 21:01

Näyttelijä Dave Bautista kertoo Indie Wiren mukaan, että hän ei ole pyrkinyt, eikä aio pyrkiä Banen rooliin mihinkään tuleviin Batman-produktioihin.

”On ollut väärinymmärryksiä siitä, että James Gunn olisi torjunut minulta roolin tai ettei hän olisi halunnut minua rooliin, mikä ei voi olla kauempana totuudesta. Olemme puhuneet Banesta ja toiveistani esittää Banea kauan ennen kuin hän otti DC-studiot hallintaansa. Mutta joku mainitsi Instagramissa, että Dave Bautista olisi hyvä Lex Luthor. Ja minusta se oli todella mielenkiintoista”, Bautista sanoi.

”Saatan soittaa Jamesille ja kysyä onko hänellä ketään mielessä, mutta se on tämän hetkisellä urallani houkuttelevampi vaihtoehto kuin näytellä Banea.” Bautista uskoo, että hän on 54-vuotiaana myös liian vanha rooliin, ja että joku nuorempi voisi olla järkevämpi vaihtoehto.

”En pystyisi tekemään roolia nyt, enkä voisi koskaan tehdä sellaiselle roolille sitä, mikä merkitsee niin paljon DC:lle ja faneille En tekisi sitä roolila.”

Lisää luettavaa