Evil Dead ja Spider-Man-stara Bruce Campbell Scorseselle: ”Puhut täyttä paskaa”

Lisää Marvel-keskustelua.

Bruce Campbell näytteli erilaisia cameo-rooleja Sam Raimin Spider-Maneissa. Tarkemmin sanottuna kolmea eri roolia. Hän on myös Evil Dead -kulttileffojen Ash.

Campbell löysi viikonloppuna paljon sanottavaa Martin Scorsesen Marvel-kritiikistä.

– Hän puhuu täyttä paskaa. The Irishmanissa on enemmän digitaalisia efektejä kuin Marvel-leffoissa, Campbell sanoi viitaten Robert De Niron, Al Pacinon ja Joe Pescin nuorennustekniikoihin.

– Hän haukkui Marvel-leffat. Scorsese on yksi kaikkien aikojen parhaita elokuvantekijöitä, joten kun hän sanoo jotain tuollaista, se sattuu. Ikään kuin Marvel-elokuvia olisi helppo tehdä tai The Irishman ei olisi täynnä digitaalisia efektejä. Siinä on enemmän efektejä kuin Marvel-leffoissa. Se vaatii paljon työtä, että 108-vuotiaasta De Nirosta tehdään yhdeksänvuotias. Scorsese on aivan täynnä paskaa, mitä tulee elokuvantekoon.

Campbell tokaisikin, että kaikki elokuvat ovat lopulta huijauksia.

– Jokainen elokuva on feikki. Mikään ei ole totta. Ja arvaa mitä? Jos teet elokuvan Erin Brockovichista, niin miksei hahmo sitten näytä häneltä? Ei se ole mikään tositarina, vaikka sitä myydään sillä. Ei yksikään elokuvantekijä voi sanoa, että ”minä olen oikea tekijä, sinä teet vain hölmöjä Marvel-leffoja”. Ei, ne ovat kaikki hevonpaskaa. Jokainen sekunti jokaisesta elokuvasta on feikkiä. Hyvää paskaa, huonoa paskaa, tylsää paskaa, jokainen niistä on feikkiä paskaa.

Campbell avasi sanaisen arkkunsa viikonloppuna pidetyillä Spooky Empire -kauhumessuilla.

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvä video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut