Illalla tv:ssä: Väkivaltainen rikosleffa on lajityyppinsä ehdotonta parhaimmistoa – tekijät huijasivat hauskasti katsojia

IMDb-arvosana on 8,1.

19.10.2022 13:51

Fargo (1996) on katsottavissa illalla televisiossa. Se on Joel ja Ethan Coen -ohjaajaveljesten omalaatuinen, mutta mainio leffa.

Tarinassa William H. Macyn esittämä autokauppias päätyy epätoivoiseen tekoon rahan vuoksi. Lopputuloksena ei voi Coen-tyyliin olla muuta kuin mustaa huumoria väkivaltaisella kuvastolla höystettynä.

Macy halusi roolin aikoinaan epätoivoisesti itselleen. Hän kävi kaksi kertaa koekuvauksissa, mutta ei kuullut ohjaajista. Kun kuvauksia oltiin hiljalleen aloittamassa, Macy matkusti paikalle ja vitsaili tappavansa ohjaajien koirat, jos he eivät palkkaa häntä. Hän sai roolin.

Tekijät myös hiukan huijasivat yleisöä. Elokuvaa väitettiin tositapaukseksi, vaikka näin ei ollut. Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa ja C Moressa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ke 19.10.2022 klo 21.00, Hero
  • Ma 14.11.2022 klo 00.30, Nelonen

Lue myös: Nuori nainen tunnelmoi masturboivansa Dahmer-sarjan kohtauksesta – juontajat järkyttyivät ja uskoivat naisen olevan ”paha” – Episodi.fi

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa