Lost-tekijä ei ole erityisen optimistinen Star Wars -elokuvansa suhteen

Milloinkohan näemme seuraavan Star Wars -elokuvan?

17.3.2023 17:28

Lost-tekijä Damon Lindelof on puhunut aiemmin mahdollisesta Star Wars –elokuvastaan. Edellinen Star Wars -elokuva tuli vuonna 2019, mutta sen jälkeen on ollut hiljaisempaan.

Disney Plussassa on kuitenkin nähty useita sarjoja: muun muassa The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Obi-Wan Kenobi ja Andor.

Lucasfilmillä on tekeillä useampikin Star Wars -elokuvaprojekti ja Lindelofin on yksi niistä. Hän ei ole kuitenkaan enää erityisen optimistinen sen suhteen.

– Voin kertoa sen, että tämän projektin tekeminen on erittäin, erittäin, erittäin vaikeaa sellaisten syiden takia, joita en voi paljastaa. Jos elokuva ei ole upea, ei sen myöskään pitäisi olla olemassa. Muuta en sano, koska Tähtien sota oli ensimmäinen elokuva, jonka näin istuessani isäni sylissä nelivuotiaana toukokuussa 1977. Ehkä ongelma on siinä, että pidän Tähtien sotaa niin korkeassa arvossa, etten välttämättä edes halua tehdä siihen liittyvää elokuvaa, Lindelof kertoo.

Paineet ovat varmasti kovat, sillä Patty Jenkisin Rogue Squadron ja Kevin Feigen Star Wars -elokuvan pistettiin jäihin jo aiemmin.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa