Nicolas Cage on lainannut nimensä Marvel-hahmolta – ei kuitenkaan halua olla missään tekemisissä nyky-Marvelin kanssa

Nic Cage on todellakin Nic Cage!

9.3.2023 15:54

Nicolas Cage on tehnyt komean comebackin useiden vuosien roskaelokuvaputken jälkeen. Cage joutui ottamaan työn kuin työn vastaan verosotkujensa takia. Viime vuosina hän on tehnyt muun muassa hienot Color Out of Space-, Pig- ja Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka -elokuvat.

Cage on tuttu myös supersankarielokuvista: hän näytteli Ghost Rideria ja toimi Spider-Man Noirin äänenä Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia -elokuvassa. Hänestä tuli melkein myös Tim Burtonin Teräsmies.

Nicolas Cage on syntyjään Nicolas Coppola (Francis Ford Coppolan veljenpoika). Cage myöntää lainanneensa nimensä Marvelin sankarilta. Hän ei kuitenkaan halua liittyä tämän päivän MCU:hun, koska ei pidä siitä, mihin suuntaan ne ovat menneet.

– Minun pitää kuitenkin olla kiltti Marvel-elokuvia kohtaan, koska nimesin itseni Stan Leen luoman Luke Cagen mukaan. Enhän minä voi ruveta haukkumaan niitä. Stan Lee on surrealistinen isäni. Hän nimesi minut, Cage kertoo Varietyn haastattelussa.

– Ymmärrän kyllä miksi ne [Marvel-elokuvat] aiheuttavat turhautumista. Tajuan kyllä sen, mutta mielestäni tuolla on tilaa kaikille. Näen ympärilläni elokuvia kuten Tár. Katselen kaikenlaisia taiteellisia elokuvia ja indie-tuotantoja. Tuolla on kyllä tilaa kaikille.

Cagelta kysyttiin, haluaisiko hän palata Marvelin maailmoihin?

– Ei minun tarvitse olla MCU:ssa, olen Nic Cage!

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa