Quentin Tarantino kertoi tulevista projekteistaan: haluaa tehdä erikoiselta kalskahtavan elokuvan sekä ehkä Kill Bill III:n

Tarantinon tulevaa projektia odotellaan kuola valuen.

Auteur-ohjaaja Quentin Tarantino on kertonut jäävänsä eläkkeelle tehtyään kymmenen elokuvaa. Eri laskutavat huomioiden elokuvia on jäljellä joko yksi tai kaksi.

Jos Kill Billit laskee yhdeksi teokseksi, on jäljellä Kill Bill III ja joku toinen elokuva. Jos Kill Billit ovat omia teoksiaan, on vain yksi elokuva jäljellä.

Tarantinoa haastateltiin Rooman elokuvafestivaaleilla. Siellä hän kertoi, ettei vielä tiedä mitä tekee seuraavaksi. Mahdolliseen Kill Billin jatko-osaan hän tokaisi vain ”miksei?”

Tarantinolla on kuitenkin muutama tekele to-do-listallaan.

– Haluan tehdä komedian, Tarantino kertoo.

– Ei se ole seuraava elokuvani, vaan jotain sellaista, mitä olen vain ajatellut tekeväni. En aio paljastaa mikä se on. Spagetti-western on pala sitä.

Projektia on tämän jälkeen kutsuttu spagetti-western-komediaksi, mutta mitään muuta siitä ei tiedetäkään.

– En malta odottaa, että pääsen kuvaamaan sitä. Siitä tulee hauskaa. Haluan kuvata spagetti-westernin, jossa jokainen näyttelijä puhuu eri kieltä. Meksikolaisbandido on italialainen, sankari on amerikkalainen, mätä seriffi on saksalainen, meksikolainen saluunatyttö on israelilainen, ja kaikki he puhuvat eri kieltä.

Lähde: Ign

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut