Torille! Top10-videoistaan tunnettu kanadalaissivusto sisällytti suomalaiselokuvan vuoden kauhutapausten listalleen

Lisää näkyvyttää suomituotannolle.

6.12.2022 17:00

Maaliskuun alussa ensi-iltansa saanut Pahanhautojat (englanniksi The Hatching) on kerrännyt paljon huomiota ja ylistystä ympäri maailmaa kuluvan vuoden aikana. Nyt tunnettu videosisältöön keskittyvä sivusto WatchMojo on tehnyt 2022 parhaista kauhuelokuvista listauksen, jolta löytyy myös tämä suomalaistuotos.

Pahanhautoja pitää Top10-listasijaa 9. Niin ikään Suomenkin teattereissa nähdyt Smile, Terrifier 2, Black Phone, Scream, X ja Nope mahtuvat parhaimmiston joukkoon. Ykkössijaa pitää Disney Plussan karmaiseva Barbarian.

WatchMojo kehuu body horror -alagenreen luokiteltavan elokuvan visuaalisuutta ja efektejä sekä teemoja varoittaen samalla, että se ei sovellu herkkähermoisille.

Vuonna 2006 toimintansa aloittaneella WatchMojolla on 24,8 miljoonaa tilaajaa YouTubessa. 5. joulukuuta julkaistu tuore kauhulistaus on kerännyt tähän mennessä jo lähes 113 000 katselukertaa.

Pahanhautojat on vuokrattavissa Blockbusterissa sekä Elisa Viihde Viaplayssa.

WatchMojon Top10-videon voi katsastaa alta. Samoin Pahanhautoja-trailerin ja Episodin arviot listalla sijoittuneista 2022 kauhuelokuvista.

Lisää luettavaa