Nyt Netflixissä: Yli miljardin tuottanut supersankarispektaakkeli – ”Meininki on hengästyttävän vauhdikasta ja suurimittaista”

Superhitin jatko-osassa maailma on vaarassa tekoälyn takia.

22.9.2018 00:01

Avengers: Age of Ultron (2015) on lisätty takaisin Netflixin valikoimaan.

Joss Whedonin ohjaustyö on jatko-osa hänen ohjaamalleen The Avengersille. Supersankariseikkailussa Tony Stark käynnistää uudelleen rauhanturvaohjelman, mikä johtaa Ultron-nimisen tekoälyn syntymiseen. Ultron suunnittelee maailman tuhoamista, joten Avengers-ryhmä joutuu estämään tätä toteuttamasta suunnitelmiaan.

Pääosissa nähdään Robert Downey Jr., Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner, Scarlett Johansson, Chris Hemsworth, Samuel L. Jackson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen ja James Spader.

Age of Ultron oli edeltäjänsä tavoin suuri hitti. Supersankarispektaakkeli keräsi 1,4 miljardin dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti. Episodin arviossa elokuva sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

Avengers: Age of Ultron on puhtaasti faneille suunnattu elokuva. Leffa näyttää paljon, mutta se on ikävä kyllä myös koko hulluttelun suurin ongelma, sillä Age of Ultron ei lopulta kerro kovinkaan erikoista tarinaa”

”Meininki on hengästyttävän vauhdikasta ja suurimittaista, turpa lätisee antaumuksella ja robottipelti tummenee. Välillä Kostajat ovat ottavana osapuolena, mutta enimmäkseen vihulaisten naamat osuvat katukivetykseen.”

Katso traileri alta.

Lähteet: Flixable, IMDb

Lisää luettavaa