Ace Ventura – lemmikkidekkari tekee paluun!

Olisiko kuitenkin parempi antaa elokuvasarjan olla rauhassa?

Vuoden 1994 komedia Ace Ventura – lemmikkidekkari teki Jim Carreysta tähden ja elokuvalle tehtiin heti seuraavana vuonna jatko-osa Ace Ventura – luonto kutsuu. Aikoinaan elokuvat saivat kriitikoilta negatiivisen vastaanoton, mutta vuosien varrella ne ovat nousseet kulttiasemaan. 1995 alkoi myös animaatiosarja hahmosta, minkä lisäksi 2009 ilmestyi televisioelokuva Ace Ventura 3 – Lemmikkidekkarin poika, mutta niissä ei Carrey enää esiintynyt.

Kaksi vuotta sitten Morgan Greek Productions -yhtiö ilmaisi mielenkiintonsa uuteen Ace Ventura -seikkailuun ja nyt Deadline uutisoi, että yhtiö on toteuttamassa ideansa. Yhtiön perustaja James G. Robinson on sanonut, että uusi elokuva tulee olemaan samanhenkinen kuin alkuperäiset osat, mutta se ei varsinaisesti ole ”Ace Ventura 3”.

Jim Carrey saattaa kuitenkin palata rooliinsa, tosin mitä luultavimmin pelkkänä cameona, sillä tällä hetkellä yhtiön suunnitelmana on tarina Ace Venturan kauan kadoksissa olleesta pojasta tai tyttärestä, joka päättää jatkaa isänsä jalanjäljissä.

Mistään ei kuitenkaan ole vielä täyttä varmuutta, eikä elokuvalle ole ilmoitettu ohjaajaa, käsikirjoittajaa, näyttelijöitä tai muuta työryhmää, eikä edes julkaisuajankohtaa. Tarkempia tietoja odotellessa ehtii siis katsoa Carreyn elokuvat vielä monta kertaa uudestaan.

Aiheeseen liittyvät jutut